Poezia “Koha qe kalon” - Maya Angelou

Lekura jote si agim

E imja si myshk
Njera pikturon fillimin
E njefare fundi
Tjetra, fundin
E nje fillimi te sigurt
Poezia “Koha qe kalon”
Maya Angelou
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts