Poezia “Kopshti im” - Nga Safo

Unë kam një kopsht

Një kopsht me ëndrra

Ku flladi i ftohtë  

Duke pëshpëritur lëkund

Butësisht çurgun e mollëve

Dhe nga gjethet që vezullojnë dhe fërgëllojnë

Poshtë rrymave të qëpallave të mia

Një lum që dremit  

 

Poezia “Kopshti im”   

Nga Safo

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

Comments

Popular Posts