Poezia “Megjithëse ato janë” - Nga Safo

Megjithëse ato janë

Vetëm frymë

Fjalët

Që unë zotëroj

Janë të pavdekshme

 

Poezia “Megjithëse ato janë”  

Nga Safo

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

Comments

Popular Posts