Poezia “Nje pyetje” - Nga Robert Frost

Nje ze me tha

Kerkomeni tek yjet
Dhe me thoni me te vertete
Njerez te tokes
Nese te gjitha shenjat e shpirtit dhe te trupit
Nuk jane shume per te paguar per lindjen tone?
Poezia “Nje pyetje”
Nga Robert Frost
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Bojqellka e pare nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts