Poezia “Nuk ankohem” - Nga Safo

Nuk ankohem

Për begatinë

Që më dhanë Muzat e arta

E vdekur

Nuk do të harrohem

 

Poezia “Nuk ankohem”   

Nga Safo

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

Comments

Popular Posts