Poezia “Poeme dashurie” - Nga Richard Braugtian

Eshte kaq kendshem

Te zgjohesh ne mengjes
Krejt vetem
Dhe te mos te duhet t’i thuash dikujt te dua
Kur nuk e do me
Poezia “Poeme dashurie”
Nga Richard Braugtian
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Dy zambake ne roze, 1928, Georgia O’Keeffee

Comments

Popular Posts