S’besoj se kam deshtuar edhe nje here te vetme kur kam qene i trishtuar. (Prirja ime prej njeriu).

S’besoj se kam deshtuar edhe nje here te vetme kur kam qene i trishtuar. (Prirja ime prej njeriu).


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #sculpture #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts