Shenjtoret s’mund t’i njohim vecse kur zgjojme lotet qe dremitin ne thellesite tona me te errta. Vetem atehere, permes tyre, ne fillojme te dime dhe te kuptojme se si mund te behesh shenjtor, pasi ke qene njeri.

Shenjtoret s’mund t’i njohim vecse kur zgjojme lotet qe dremitin ne thellesite tona me te errta. Vetem atehere, permes tyre, ne fillojme te dime dhe te kuptojme se si mund te behesh shenjtor, pasi ke qene njeri.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #alexeyandreev #enkeledasuti

Comments

Popular Posts