Shija per format eshte nje prirje sekrete per vdekjen.

Shija per format eshte nje prirje sekrete per vdekjen.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts