Shpesh mendoj per ata eremitet e Egjiptit te lashte qe germonin nje varr te thelle dhe derdhnin aty lote, drite dhe nate. Kur i pyesje per arsyet e hidherimit, te pergjigjeshin se vajtonin per shpirtin e tyre.

Shpesh mendoj per ata eremitet e Egjiptit te lashte qe germonin nje varr te thelle dhe derdhnin aty lote, drite dhe nate. Kur i pyesje per arsyet e hidherimit, te pergjigjeshin se vajtonin per shpirtin e tyre.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #sculpture #jessicaharrison #enkeledasuti

Comments

Popular Posts