...si mundem une, marrok sic jam, te shkoj e te ulem ne zyren time, ose ketu ne shtepi, ne vend qe te pervidhem ne nje tren me syte e mbyllur dhe per t’i hapur ato vetem kur te jem me ty? - Elias Canetti Skulptura, Philip Jackson

...si mundem une, marrok sic jam, te shkoj e te ulem ne zyren time, ose ketu ne shtepi, ne vend qe te pervidhem ne nje tren me syte e mbyllur dhe per t’i hapur ato vetem kur te jem me ty? - Elias Canetti Skulptura, Philip Jackson

#art #sculpture #reading #eliascanetti #philipjacksonsculpture #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts