Sic tingellojne disa tela, te paprekur - Nga Jane Hirshfield

Sic tingellojne disa tela, te paprekur

Kur nuk po flet askush
Keshtu ishte kur dashuria rreshqiti brenda nesh
Nga Jane Hirshfield
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts