S’mund te sodit nje peisazh pa ndjere nevojen te shkaterroj gjithe ate qe eshte jokozmike tek une. Nostalgji vegjetale, keqardhje per token, deshire te jem bime dhe te shuhem nen rrezet e diellit cdo dite.

S’mund te sodit nje peisazh pa ndjere nevojen te shkaterroj gjithe ate qe eshte jokozmike tek une. Nostalgji vegjetale, keqardhje per token, deshire te jem bime dhe te shuhem nen rrezet e diellit cdo dite.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts