Syte tuaj dine gjithcka. Sepse syte tane te mbushur me hic, na sigurojne se s’mund te na ndodhe me asgje.

Syte tuaj dine gjithcka. Sepse syte tane te mbushur me hic, na sigurojne se s’mund te na ndodhe me asgje.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #enkeledasuti

Comments

Popular Posts