Te gjitha perendimet ekzistojne vecse per te me dhene forca.

Te gjitha perendimet ekzistojne vecse per te me dhene forca.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#art #photography #emilcioran #enkeledasuti

Comments

Popular Posts