Ti duhet te perpiqesh - Nga Jane Hirshfield

Ti duhet te perpiqesh

Tha zeri, te behesh me e ftohte
Une e kuptova menjehere
Eshte si trupat e Zotave
Te derdhur ne bronz
Mberthyer ne gur
Vetem dicka e pazemert
Mund ta mbaje peshen e plote
Nga Jane Hirshfield
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts