Ti, vetëm ti, do të kesh yje që qeshin...

Ti...vetëm ti do t’i kesh yjet si askush tjetër nuk i ka ato...Unë do të jetoj në njërin prej atyre yjeve. Unë do të qesh në njërin prej atyre yjeve. Dhe kështu, do të jetë sikur do të qeshin të gjitha yjet, kur ta shikosh qiellin natën...ti, vetëm ti, do të kesh yje që qeshin.

Nga Antoine de Saint-Exupery, Princi i Vogël
Piktura nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts