Vetem jeta ekziston, pavaresisht vdekjes absolute! Fshataret e thjeshte e dine kete, teksa ciftohen ne varreza, duke fyer me psheretima heshtjen agresive te vdekjes. Epshi mbi nje gur varri? Cfare evolucioni.

Vetem jeta ekziston, pavaresisht vdekjes absolute! Fshataret e thjeshte e dine kete, teksa ciftohen ne varreza, duke fyer me psheretima heshtjen agresive te vdekjes. Epshi mbi nje gur varri? Cfare evolucioni.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts