ARDHJA E DRITËS nga MARK STRAND

Edhe kaq vonë ndodh:

ARDHJA E DASHURISË, ARDHJA E DRITËS.
Ti zgjohesh dhe qirinjtë ndizen vetë,
Yjet grumbullohen, ëndrrat derdhen në jastëkun tënd,
Duke dërguar buqeta të ngrohta ajri.
EDHE KAQ VONË KOCKAT E TRUPIT SHKELQEJNË
DHE PLUHURI I SË NESËRMES SHPËRTHEN NË FRYMË.
ARDHJA E DRITËS nga MARK STRAND
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Maska e molles se hershme nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts