Ata me thone se ekzistojne kater stine - Etel Adnan

Ata me thone se ekzistojne kater stine

Por une jetoj ne nje stine te peste
Qe eshte
Hapesira jote
Koha jote
Etel Adnan
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts