Brenda zemres, nje gurgullime poezish. - Sam Roxas-Chua

Brenda zemres, nje gurgullime poezish.

Sam Roxas-Chua
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazh, Akuarel nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts