Çdo gjë më sjell tek ti - Pablo Neruda

Çdo gjë më sjell tek ti,

sikur çdo gjë që ekziston,
aromë,
dritë,
metale,
të ishin varka të vogla
që lundorjnë
drejt ishujve të tu
duke më pritur mua.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Komunikim nderujor nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts