Cdo zemer Ka dhimbjet e saj sekrete - Nga Henry Wadsworth Longfellow

Besomeni

Cdo zemer
Ka dhimbjet e saj sekrete
Qe bota nuk i njeh
Dhe shpeshhere
Ne e quajme nje njeri te ftohte
Kur ai eshte vetem i trishtuar
Nga Henry Wadsworth Longfellow
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Muzg nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts