Çfarë do të thonë për poezinë time Ata që nuk e prekën kurrë gjakun tim? - Nga Pablo Neruda

Çfarë do të thonë për poezinë time

Ata që nuk e prekën kurrë gjakun tim?
Nga Pablo Neruda
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Ngarkesa e kuqe nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts