Çfarë mund të them pa prekur tokën me duart e mia? Pablo Neruda

Çfarë mund të them

pa prekur tokën
me duart e mia?
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts