Çfarë peshon më shumë mbi bel, trishtimi apo kujtimet? Pablo Neruda

Çfarë peshon

më shumë mbi bel,
trishtimi apo kujtimet?
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts