Dashuria dhe kolla Nuk mund te fshihen - Anne Sexton

Dhe sic e kane thene

Dashuria dhe kolla
Nuk mund te fshihen
As nje kolle e vogel
As nje dashuri e vogel
Anne Sexton
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts