Dashuria...dy trupa te mundur nga nje pike e vetme mjalte. Nga Pablo Neruda
Dashuria...dy trupa te mundur nga nje pike e vetme mjalte.

Nga Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Adami dhe Eva nga @xhenetakadillariComments

Popular Posts