Dhe jeta është vetëm një huamarrje kockash. Pablo Neruda

Në fund,

të gjithë jemi të vetëdijshëm
për një gjë:
Askush nuk mban atë që ka,
Dhe jeta është vetëm një huamarrje kockash.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts