Dikush ka thene njehere se dashuria eshte rezultat keqkuptimesh. Ne shkojne ne kerkim te keqkuptimeve. Ne i veshim gjithe te mirat atij personit dhe dashurohemi me ta. Sepse ne nuk deshirojme ta dime te verteten qe kur ne e kuptojme njeri-tjetrin dashuria perfundon. Kur ne kuptohemi me te vertete me njeri-tjetrin, ky eshte fundi i dashurise. - Nga Abbas Kiarostami

Dikush ka thene njehere se dashuria eshte rezultat keqkuptimesh. Ne shkojne ne kerkim te keqkuptimeve. Ne i veshim gjithe te mirat atij personit dhe dashurohemi me ta. Sepse ne nuk deshirojme ta dime te verteten qe kur ne e kuptojme njeri-tjetrin dashuria perfundon. Kur ne kuptohemi me te vertete me njeri-tjetrin, ky eshte fundi i dashurise.

Nga Abbas Kiarostami
Via @filmingmonamour

Comments

Popular Posts