Do të të dërgoj një puthje - Pablo Neruda
Do të të dërgoj një puthje

me erën dhe
unë e di që ti
do ta dëgjosh.
Ti do kthehesh pa më parë,
por unë do të jem aty.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts