Dua te jem lakuriq ne syte e tu kendues, nga Joyce Mansour

Dua te jem lakuriq ne syte e tu kendues

Dua qe te me shikosh te qaj nga kenaqesia
U palosfshin brinjet e mia
Nen peshen e rende
Duke te shtyre drejt veprimeve te padelira
Kapshin floket e bute
Ne koken time te dorezuar
Thonjte e tu qe
Lakohen ne furi
Qendrofsh verberisht i gjalle
Dhe duke besuar
Duke pare poshte
Trupin tim te shpupuluar
Dua te jem lakuriq ne syte e tu kendues, nga Joyce Mansour
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Perdia nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts