Dua te te them - Nizar Qabbani

Dua te te them

Se te dua vetem ty
Dhe se kapem pas teje
Sic kapet lekura pas sheges
Sic kapet loti pas syrit
Sic kapet thika pas plage
Nizar Qabbani
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts