Duart e tua të buta - Pablo Neruda

Nga një dashuri e tmerrshme,

duart e tua të buta,
të pastra i dhanë paqe syve të mi dhe
diell shqisave të mia.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Shen Gjergji dhe rrezeka nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts