Dy zemra nga Cemal Sureya

Rruga me e shkurter ndermjet dy zemrave:

Dy krahe
Qe shtrihen per tek njeri-tjetri
Dhe qe ndonjehere
Preken vetem me majat e gishterinjve
Po vrapoj tek vendi i shkalleve
Pritja eshte trupi qe fiton kohe
Kam ardhur ketu shume heret
Nuk po te gjej dot
Duket sikur po mbahen prova per dicka
Zogjte po mblidhen per te migruar
Do te doja te te kisha dashur thjesht per kete
Dy zemra nga Cemal Sureya
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Denim Kapital nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts