E gjitha kjo eshte nje metafore - Anne Sexton

E gjitha kjo eshte nje metafore

Nje dore e zakonshme
Thjesht e vetmuar
Per te prekur dicka
Qe te prek mbrapsht
Anne Sexton
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts