Fërgëllova në ato vetmi - Nga Pablo Neruda

Fërgëllova

Në ato vetmi
Kur dëgjova zërin
E kripës
Në shkretëtirë.
Nga Pablo Neruda
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Rremuja nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts