Fluturo, ha eter, shih cfare nuk eshte pare kurre - Edna St. Vincent Millay

Fluturo, ha eter, shih cfare nuk eshte pare kurre,

Nisu, humb, por ngjitu
Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Dialog me shkembin, shtepia…nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts