Grate qe i qendrojne besnike/te verteta vetvetes jane gjithemone interesante dhe te bukura per mua: grate si Frida Kahlo, Georgia O'Keeffe dhe Anna Magnani - grate qe kane stil, sharm dhe elegance. Ato nuk iu nenshtruan asnje standardi bukurie - ato e percaktuan te bukuren. - Isabella Rossellini

Grate qe i qendrojne besnike/te verteta vetvetes jane gjithemone interesante dhe te bukura per mua: grate si Frida Kahlo, Georgia O'Keeffe dhe Anna Magnani - grate qe kane stil, sharm dhe elegance. Ato nuk iu nenshtruan asnje standardi bukurie - ato e percaktuan te bukuren.

Isabella Rossellini

Comments

Popular Posts