Jam i etur për një dashuri aq të thellë, saqë do të bëhej xheloz edhe oqeani. Pablo Neruda

Jam i etur për një dashuri aq të thellë,

saqë do të bëhej xheloz edhe oqeani.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts