Kam mësuar të vlerësoj bashkëbisedimet e dështuara, lidhjet e humbura, konfuzionet. AJO ÇKA MBETET ËSHTË E PATHËNA, AJO QË ËSHTË POSHTË. Të kuptosh në një nivel tjetër qënieje. - Nga Anna Kamienska

Kam mësuar të vlerësoj bashkëbisedimet e dështuara, lidhjet e humbura, konfuzionet. AJO ÇKA MBETET ËSHTË E PATHËNA, AJO QË ËSHTË POSHTË. Të kuptosh në një nivel tjetër qënieje.


Nga Anna Kamienska

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Piktura nga @leketasi

#poetry #annakamińska #painting #leketasi #enkeledasuti

Comments

Popular Posts