Kam pare endrra qe askush nuk i kujton - Nga Nikola Madzirov

Kam pare endrra qe askush nuk i kujton

Dhe qajne ne varre te gabuara
Kam pare perqafime ne nje avion ne renie
Dhe rruge arteriore te gjitha te hapura
Kam pare me shume vullkane te pergjumura
Sesa rrenje te nje peme familjeje
Kam pare gjithashtu edhe nje femije qe nuk kishte frike nga shiu
Por askush nuk me pa mua
Askush nuk me pa mua
Nga Nikola Madzirov
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Borshi dhe drita e barakes nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts