Kam vjedhur zogun e verdhe - Nga Joyce MansourKam vjedhur zogun e verdhe

Duke jetuar ne seksin e djallit
Qe do te me mesoje se si te josh
Burrat, drerin dhe engjejt me dy krahe
Ai do te me zhveshe nga
Etja ime
Veshjet e mia
Iluzionet e mia
Une do te fle
Por gjumi im do te rende neper cati
Duke murmuritur
Duke bere xheste
Duke bere dashuri dhunshem me macet
Nga Joyce Mansour
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Drite ne Petrele nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts