Kur asgje nuk mban - Faiz Ahmad Faiz

Kur asgje nuk mban

Kur asgje nuk eshte
Ne oren e erret kur nata mermerin
Qendro afer meje
Shkaterruesja ime
Dashnorja ime
Qendro afer meje
Faiz Ahmad Faiz
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura, Diell i vrenjtur nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts