Ky mish i forte gjithashtu - Nga George SzirtesKy mish i forte gjithashtu

Mund te kthehet ne gur
Dhe mbi ate gur mund
Te ndertohet nje godine
Pjesa tjeter eshte tym dhe pasqyra
Tym dhe ikje
Nga George Szirtes
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Empress Sakura in action @luarasi.suel
Piktura, Impulse shpirti nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts