Ky mish i forte gjithashtu - Nga George Szirtes

Ky mish i forte gjithashtu

Mund te kthehet ne gur
Dhe mbi ate gur mund
Te ndertohet nje godine
Pjesa tjeter eshte tym dhe pasqyra
Tym dhe ikje
Nga George Szirtes
Piktura, Fllad ne lin nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts