Lejoni cdo gje qe t’ju ndodhe - Rainer Maria Rilke
Lejoni cdo gje qe t’ju ndodhe

bukuri dhe tmerr
thjesht vazhdoni perpara
asnje ndjenje nuk eshte perfundimtare.
Rainer Maria Rilke
Perzgjodhi & perktheu Enkeleda Suti
Vepra e artit nga @jakup.ferri

Comments

Popular Posts