Lufta ime është e ashpër - Pablo Neruda
Lufta ime është e ashpër

dhe unë kthehem
Me sy të lodhur
Herë pas here
Pasi kam parë
Tokën e pandryshuar
Por kur hyn
buzëqeshja jote
Ajo ngrihet në qiell
duke më kërkuar mua
Dhe ajo hap për mua
Të gjitha dyert e jetës.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts