Mbi syte e tu qe flene - Elias Nandino

Mbi syte e tu qe flene

Le syte e mi te mbyllur
Qe te flene me endrren tende
Dhe te le me veten
Nepermjet ujerave te pasem te ajrit
Nepermjet hapesirave pa kohe
Elias Nandino
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts