Mishi mbulon kockat - Nga Charles Bukowski


Mishi mbulon kockat
Dhe aty hedhin Një mendje dhe Ndonjëherë një shpirt, Dhe gratë përplasin vazot në mure Dhe burrat pinë shumë Gjithashtu Dhe askush nuk e gjen Atë që do Por vazhdojnë të kërkojnë Duke u zvarritur Nga një krevat në tjetrin Mishi mbulon korcat Dhe mishi kërkon Për më shumë sesa thjesht Mish. Nuk ka asnjë mundësi: Jemi të gjithë në kurth Nga i njejti Fat i përbashkët Askush nuk gjen Atë që do Koshat e plehrave plot Oborret plot Çmendinat plot Spitalet plot Varrezat plot Asgjë tjetër Nuk mbush. Nga Charles Bukowski Përzgjodhi dhe përktheu - Enkeleda Suti Fragment, Piktura, Pylli Psiko-idilik nga @luarasi.suel  

#poetry #charlesbukowski #painting #suelaluarasi #enkeledasut 

Comments

Popular Posts